[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Espako edustaa Teknos Oy:n teollisuusmaaleja

Teollisuusmaalit ovat oleellinen osa Espako:n toimintaa. Toimimme yhteistyössä Teknos Oy:n kanssa. Teknos on suomalainen perheyhtiö joka on yksi euroopan johtavista teollisuusmaalien valmistajista. Teknokselta löytyvät maalausyhdistelmät vaativimpiinkin olosuhteisiin.  Varastovalikoimamme rakentuu asiakkaidemme käyttämistä tuotteista. Varasto toimitusten lisäksi osa toimituksista toimitetaan suoraan tehtaalta asiakkaan tuotantoon. Asiakkaamme toimivat pääasiassa metalli- ja puuteollisuuden parissa. Toimitamme asiakkaan tilauksesta lisäksi kaikkia Teknoksen teollisuustuotteita. Mm palosuojamaalit ovat tuotteita joita emme varastoi mutta toimitamme tilauksesta.  Tästä pääset Teknoksen teollistuotteiden pariin. (aukeaa uuteen sivuun)  

Maalamolaitteet ja tarvikkeet

Teollisuusmaalien lisäksi työskentelemme päivittäin erilaisten laitteiden ja tarvikkeiden parissa. Tuotesuojaaminen: muovit, teipit Henkilönsuojaaminen: haalarit, maskit Maalaamolaitteet: pumput, seinät, telineet Maalaamolaitteiden tarvikkeet: letkut, kahvat, suodattimet, suuttimet Tärkeä osa päivittäisessä toiminnassa asiakkaillemme ja meille. Kysy tarkemmin valikoimastamme.  

Aerosolit

Teollisuuteen, asennukseen ja huoltoon sekä jälleenmyyjille valikoimassamme on kaikki Sipoon AT Tuotteen aerosoli maalit ja muut tekniset tuotteet. Mm. jälleenmyyjille voimme asiakas- tai toimipaikkakohtaisesti sopia täydennyspalveluista.

Lähetä yhteydenottopyyntö

  [contact-form-7 404 "Not Found"]   Katso Teknoksen mainos tästä https://youtu.be/hozpPYVqNWw[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]